PROČ

PROČ

Anotace: tahle básnička je pro jednoho kluka kterej pro mě hodně znamená i když je to tak špatně:-(protože se už asi nikdy neuvidíme a i kdyby on nic netuší..:-/

Proč se bojím podívat do dáli?
Proč jsem chtěla skočit ze skály?
Proč mi s tebou bylo tak pěkně?
Proč muselo dojít k tak radikální změně?
Proč vzpomínky selhaly? A slzy tu jsou?
Proč jsme spolu nezůstali?
Proč seš tak daleko? Proč mi tak chybíš?
Proč vlastně vím, že to je tak správně?
Proč se tak trápím? Svůj žal a lásku v slzách utápím..
Proč mi neodpovíš a jen se směješ?
Proč vím, že máš rád jinou?
Proč mě láska bolí a nemůžu dál?
Proč?
Autor medíssek, 31.10.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí