mazlení

mazlení

Anotace: něco jako vyznání se z lásky nebo spíš závislosti na mé milované osubce evičce :)

za závěsem barvy okvětních lístků růží...........,

dva milenci zbavují se svých všedních kůží...

Slabý paprsek světla je hřeje a slunce dívá se tou škvírkou co se tam děje ....
----->>>

...........prameny hnědých vlasů zakrývají polibky slasti a oba jsme polapeni v milostné pasti ...

za ruce držíme se, prsty jsou propleteny,

když jazyk můj dráždí tvé stehen vnitřní strany stěny ...

Oba, pak v poloze divokých šelem, zakryti před světem peřinou jak bílým sněhem ..

V té pak laskáme své milostné JÁ, a zkoušíme co vše nám dnes večer příroda dá...

k pohybům jazyků přidají se doteky prstů. Vzdáváme jeden druhému tu nejsladší poctu ..,

když ty na břiše se zadečkem vstřícně se pyšníš a prosíš lásku svou :"...prosím buď něžný"

jednou dlaní držím Tě za ňadra, druhou v oblasti podbřišku mám, prsty tam, co by elitní eskadra dělají věci, o kterých se druhým jen zdá.

Oči stojíce v sloup, duše zmítá se v rozkoši. Prosí :"lásko pojď hloub" není nám pomoci.

Už bylo na čase z šelmy ochotná kočka se stala,když lehnout na záda ses právě jala, abys své tělo celé na odiv mi dala.

Z pohledu očí lesknou se slzičky štěstí,

...........Když jazyk laská bradavky ty máš sevřeny dlaně své .. v maličké pěsti.

Pak ale povolí a nehty v drápy se mění. A já pak na zádech škrábance, co milenec nikdy nedocení

,když ty na zádech vstřícně se svou hrudí se pyšníš a prosíš lásku svou :" prosím už nebuď něžný"

Jednou rukou za týlem hlavu ti přizvedám, druhou pak pod hýžděmi tělo ti nadzvedám.

aby můj úd mohl plnit to k čemu byl stvořen, tak aby do těla tvého v ohni byl nořen.

Líbal tě na ústa a miloval až k novému východu slunce. aby vlny rozkoše daly se počítat na celé unce.

..
..
..
..
..
..
Autor Jan Střelec, 31.10.2006
Přečteno 858x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zařadila bych to spíš do sexu :-)
Jsi odvážlivec! Stydím se u čtení :-) Ale je to pravdivé a krásné :-)

06.11.2006 10:24:00 | Levandule

nevím, co dodat :-)

31.10.2006 11:51:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí