A deštěm pláčou sochy....

A deštěm pláčou sochy....

Anotace: ......tak nějak o životě..zase prosím o ohodnocení....M

A deštěm pláčou sochy
slzy tečou z ran,
již ani čas nezacelí
a ohlodané kosti zbělí,
slunečním žárem
a ponurý skřítek vran...
...A kafe přešlý varem.

A deštěm pláčou sochy
kapky po bílém mramoru stékají,
do prachu jsme si klekali.
Umírá nám láska.
Dotek vlhkých rtů ve večerním šeru,
"Děvky!"...Já na ně seru.

A deštěm pláčou sochy
snad pro lásku, kterou nikdo nezachrání
či zemřela již?
Pojď ke mě má paní
chci křičet skrz mříž:
"Umírá nám láska!"
lidé slepí, hluší dál jdou
bouchla okenice, panty pokrývá rez
zvadla sedmikráska
na dvoře chcíp pes,
ale lásku nikdy nenajdou
kde mrtvá labuť pěla.
Autor Fried Green Tomatoes, 31.10.2006
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark DNA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, tak tohle si můžu číst pořád dokola a pořád se mi to líbí :-) Nerecitovalas to jednou, když jsme se měli učit povinně básničky?

10.11.2007 21:55:00 | Dark DNA

Teda to si napsala ty ??

24.07.2007 21:37:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí