Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Sníh studí, slunce pálí,
Tvé polibky mou mysl šálí.
Vítr fouká, kapky padají,
mé oči Tvé hledají.
Hvězdičky ve tmě svítí krásně
a já Tobě píši básně.
Básničky o tom, jak moc Tě miluji,
básničky o lásce a o tom, jak Ti ji slibuji.
O tom, jak Tě nikdy nechci ztratit
a smutkem v životě platit.
Autor Seatka, 31.10.2006
Přečteno 1303x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí