No a my?

No a my?

Anotace: Je to na vás.

Děsukrásné provinění,
hledám cestu tam, kde není,
jenom city předražený,
No a my?

Jen malé nedorozumění,
snad se dočká rozednění,
odcházíme nezkažený,
No a vy?

Bez sebe jsem vlastně celý,
a tak trochu překvapený,
někdy smutkem podbarvený,
No a ty?
No a my?
No a vy?
Autor Bušík, 31.10.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí