Zmatená

Zmatená

Anotace: ...

Křičím,a přesto nevydávám hlásku,
miluji,a přesto nenacházím lásku.
Směji se,přesto mi slzy kanou,
říkám sbohem,přesto nashledanou.

Mlčíš,přesto Tě slyším v dáli,
vidím Tě,přesto stín Tě halí.
Zkoušíš mě,a přesto Tě to bolí,
chci Tě,Ty přesto nechceš tolik.

Skrýváš se,a přesto jsi tady,
radíš mi,přesto si nevíš rady.
Trápíš se,a přesto neznáš splín,
miluji Tě,přesto nevím co s tím.
Autor Andík, 31.10.2006
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

.. nesmutni tolik.. bude to zase dobrý.. a tvář se ti zase začne smát ..

08.01.2007 22:26:00 | Najlin

Moc pěkný...ale Moje uplakaná je nejlepší

20.12.2006 21:44:00 | Noctis Mania

Krásný! Mluví Ti to ze srdíčka a to je třeba ocenit.

01.11.2006 22:17:00 | bubísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí