K nepochopení

K nepochopení

Anotace: něco o podvodu

Nechápu.Nevím z jakého důvodu...
Proč dopustila jsi se takového podvodu,
jak jsi to vůbec dokázala?
Proč jsi si ho kolem prstu ovázala?
Když mne máš!
Asi mě teď proklínáš,
musel jsem tě opustit.
Ale nevěru jsem ti přeci nemohl odpustit.
I když tě miluji,
musel jsem.Možná čerta na zeď maluji.
Proč jsi se s ním vyspat musela,
to ta,která miluje nedělá!
Vždyť šlo nám všechno skvěle,
Musela jsi s ním vlést do postele?!
Dva roky,byla to s tebou krása.
Hned jsem poznal,že jsi má jediná spása.
Teď ale řežu si žíly,
nevím,proč jste spolu v posteli byli!
Se mnou se ti to snad nelíbilo??
Domníval jsem se že by se mi s tebou dobře žilo.
Ty jsi ale kudlu do zad mi zapíchla,
věř!Pořádně jsi mě namíchla!
Není to hezké,
líbání bych ti možná odpustil,to je dětské.
Ale hned spaní?
Zápěstí řežu.Krev teče po dlani.
Hrozně jsi mi ublížila,
kdybys mi tak věrná byla!
Krev stéká mi na sešit,
už není co řešit.
Nechci tě ani na pohřbu,
Vidíš co způsobíš,když jdeš jednou na pařbu?!!
Autor Dindane, 31.10.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí