Milostný trojúhelník

Milostný trojúhelník

Anotace: hodina češtiny..já se nudil tak jsem si napsal básničku...:)

Já a on milujeme tebe,
ale ty jeho.
Jsi naše přání,jsi naše nebe,
ty však miluješ jen přítele svého.
Je to trojúhelník milostný,
oba k tobě cítíme to stejné.
Jen já ovšem odcházím žalostný,
že vyhraje tvůj přítel je zřejmé.
Chtěl bych tě v náručí držet a smát se,
vždyť nedá ti ani pusu.Prý spolu nejste dost dlouho.
Já líbal jsem tě sladce,
i když jsem s tebou chodil jen chvíli pouhou.
Vidím vás dva každý den,
a tiše smutním.
Jsem s tebou pouze když zdá se mi sen,
často o tobě sním.
Trpím!
Dříve jsi mne milovala a jen mne chtěla,
už ale ne.Proč?To dobře vím.
Protože já nechtěl abys mne jen pro sebe měla.
Užíval jsem si a hodně jsem bláznil,
omlouvám se ti z celého srdce.Vím že pozdě.Ale moc.
Několikrát jsme to řešili.Já přesto se neukáznil.
Podřezávám si žíly,zavolej mi sanitku na pomoc…
Autor Dindane, 31.10.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj se..zase bude líp...
jak se zpívá...jednou jsi doole jedno nahoře...;)
liz

03.11.2006 21:17:00 | Lizzzie

No,snad to s tím řezáním nebude tak vážný. Za to to nestojí.

01.11.2006 13:30:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí