Malá holka

Malá holka

Anotace: Chtěla poznat nepoznané...bohužel poznala...zklamání!

Malá holka poznala lásku
teď tiše tady pláče...
Je jak zraněné ptáče,
její srdce skáče.

Nedokáže ho zastavit,
vždyť láska jí ho zničila.
Proč?Proč jen se tak mučila?

Chtěla zjistit jak láska bolí
a kolik sil vlastně stojí?
Dnes už ví, že ji nikdy nechce poznat
její tělo padá na zem, na znak...
Autor Kariš, 31.10.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí