Láska je silná káva

Láska je silná káva

Anotace: Následující mě napadlo při poslechu písničky Chinasky po mém rozchodu-nerozchodu, láska je věčná, mě neopouští.

Láska je čaroděj
a ticho prý léčí
zákon hovoří jasnou řečí:
sejde z očí, sejde z mysli
jen blázen věří na nesmysly.
Je to vážně silná káva
tak text písně dává
to Michal z Chinaski básní mává
asi jemu jak mě se o ní zdává
duše je jí plná, není zdravá.
Láska je čaroděj, a ticho prý léčí
zákon hovoří jasnou řečí:
sejde z očí, sejde z mysli
já blázen nevěřím na nesmysly.
Je to vážně silná káva
ve snu mi pořád dává
to Michal ze Zbýšova básní mává.
Láska je plenitel
a ticho její mě ničí
zákon hovoří jasnou řečí
sejde z očí, nesejde z mysli
Amorci do srdce šíp píchli.
Je to vážně silná káva
pláč a nebo stesk
projel mnou lásky blesk.
Sejde z očí, sejde z mysli
proč nevěřím na nesmysly
v Heleně srdce půlky skisly.
Je to vážně silná káva
tak to život dává
stále se mnou mává.
Zákon hovoří jasnou řečí
jsem plný láskyplných křečí
pramen lásky se netenčí.
Autor Michálek, 01.11.2006
Přečteno 662x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí