Lásko...

Lásko...

Anotace: Není k tomu co dodat

Ležíš a nedýcháš
na mě se nedíváš
lásko slyšíš mě
lásko...

Umřel jsi a já nevím proč
Bože zastav ten kolotoč
Prosím tě mě můj život zkrať
a jemu ho prosím tě vrať

Lásko prosím tě vrať se mi
Bez tebe bude tma na zemi
Já prosím tě Bože velice
Nechci mu dát pusu na líce

Ještě jednou ho políbit
a potom s ním tiše odejít
Já nechci mu stát nad hrobem
a potichu šeptat sbohem...

Z očí mi kane teplá krev
venku se ozývá strašný řev
Já se ti lásko omlouvám
už nikdy ti nezamávám
Autor teckifr, 01.11.2006
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne...vůbec ne...mě se líbí...opět ta myšlenka tam je a i to prostředí...obvzláště střední část je moc pěkná...jen tak dál...zkus přidat volný verš...uvidíš...bude se ti líp psát....můžeš to ze sebe všechno dostat(asi tak jako já;))
tvoje liz

10.11.2006 20:24:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí