Klavírní skladba

Klavírní skladba

Anotace: Vzpomínání na blízkou anebo vlastně vzdálenou osobu...

Jako klavír zní tou chodbou,
chodbou tmavou a tak smutnou.
Jak to plaché ticho v hlavě,
vzpomnám si, křičím štkavě

Dávno minuly ty časy naše.
Zřídla dříve hustá kaše.
Zbyla po ní pachuť hnusná.
Kdo se sakra v tomhle vyzná?

Ještě tu stojíš, zírám na Tě...
Kdy už mi konečně pokoj dáte
vy myšlenky v hmotě ztracené?
Srdce mám beztak už zlomené.

A když venku deště dravé
stékají po mé choré hlavě,
má mysl se spojí s Tvou.
Láska má je špatnou hrou.

Herci v ní jsou amatéři.
Maskou city schovávají
Všechno tají
Umírají
Autor Cirilla, 01.11.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí