Nezazlívám

Nezazlívám

Anotace: smutek je nejvetši inspirací...

Střípky poezie
strach Lásky upije
Kříčení zaznívá v tichu
části srdce padají do kalichu
Pláč ve snu se ztrácí
oči mé zlatě krvácí
Za lžíčkou beznaděje
spousta něžnosti se chvěje
Pozdrž lásko má, své naděje
vysvětli mi co všechno se děje
Autor Sebastian_13, 01.11.2006
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá báseň.. jen tak dále

01.11.2006 22:04:00 | Najlin

píšeš opravdu zajímavě..myslím, že si tě v pohodičce a při čajíčku přečtu;)
tvoje lizzie

01.11.2006 19:33:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí