Proč?

Proč?

Anotace: Proč? Otázky, které nás napadají po odchodu blízké osoby.

Proč jdu dnes městem sama?
Proč už nejsem ta dáma?

Dáma, kterou jsi miloval,
A teď ses její lásky vzdal.

Proč padá slza na zem?
Proč nenávidím tě rázem?

Proč vytrhl ses mi z náručí?
Proč přišlo ti jak klokočí?

Proč za jinou jsi šel?
Vždyť vím, že rád jsi mě měl.

Proč se teď tolik ptám?
Vždyť vím, že odpovědi nikdy nepoznám.

Ale proč?
Autor conjujer, 01.11.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nj, co už...mě poznamenal roman a tebe?...
Že by Luke?njn, to bude určitě on...ty první lásky..!!

19.01.2007 14:11:00 | Ivettka

Rozumím... a nechci tě hodnotit právě proto že vím jak se cítíš.:-(

01.11.2006 22:11:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí