Anděl strážný

Anděl strážný

Anotace: Nevidím tě obyčjně...

Leskem potopená loď
všechny problémy za sebe shoď

Pohlcení zlomkem vášně je jednoduché
poslouchej přání tlukotu srdce hluché

více než polovinou lásky je slepota
nic víc než jen k pochopení ochota

vřískot smyslů bolestí vychází
s polibkem smrti nenávist odchází

pro duší nevěřících lidských trosek prázdných
nestojí za to skoncovat citový život andělů strážných.

Si pro lidi více než pouhým snem
po předlouhé noci stala ses mým dnem
nech mě prosím stát se tvým snem!
Autor Sebastian_13, 02.11.2006
Přečteno 724x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí