Přesmyčka

Přesmyčka

Anotace: Love is just a word.. rébus pro křížovkáře.

Láska je jen slovo,
budoucnost v něm není,
já jsem jeho písařem,
písmena v něm změním.

L Á S K A - S K Á L A

Zvláštní mám teď pocit,
lehce slovo změnil jsem,
skála probodla mě pohledem,
teď marně prosím o cit.
Autor Rendy, 20.07.2004
Přečteno 933x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí