Kouzelná

Kouzelná

Anotace: no nevim omlouvám se za chyby

Když poznal sem tě, měl sem jasno,
bylas krásně kouzelná ,
ten tvůj úsměv s dolíčky,
já začal hrozně milovat

Tvoje oči prostě všechno,
bylas krásně kouzelná,
od té doby mám tě rád,
a věř, že tomu bude tak dál,
seš má láska jediná, krásná, prostě kouzelná.
Autor star.lezak, 02.11.2006
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)

02.11.2006 17:27:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí