Křídla andělů

Křídla andělů

Anotace: Opustil mě kluk, pro kterýho bych udělala snad všechno:-(

Nikdy už nechci věřit
a pak plakat, umírat.
Mám tě tolik ráda,
ale co to vlastně znamená?

Když sama jsem zůstala
a bez víry a důvěry upadla..

Křídla andělům se zlámala
toho jsem se jako malá bávala,
že křídla už nikdo neslepí
a oni znovu nepoletí...
Autor Kariš, 02.11.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí