Proč tebe

Proč tebe

Anotace: fakt nevim co sem mám psat jen jako vždy omlouvám se za chyby

Proč tebe já sem potkal,
a do tebe se zamiloval,
bylas krásná, jako letní den,
a já podlehl sem

Ale tys mě nechtěla,
a toho druhého sis vysnila,
já pak seděl a tiše přemýšlel,
jak ten svůj život ukončit mám,

Pak sem se rozhodl na skály vyšel,
byla to vteřina a já dolů letěl,
pak přišla rána a já od krve byl,
jen obraz tvůj pořád sem viděl,
už je to jedno je jen ticho.
Autor star.lezak, 03.11.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí