JSEM

JSEM

Anotace: Co všechno jsem?

Jsem tvůj život, jsem tvůj dech
to sálající teplo cítím na tvých rtech.

Jsem tvůj žár a krutý mráz,
mně neutečeš, přede mnou se neschováš.

Jsem tvé nebe, hlavně peklo
pozor, ďáblovi štěstí ještě neuteklo.

Jsem proradná jezinka začarovaná v dítě,
za chvíli tě budu mít, už rozhazuji své sítě.

Jsem tvůj spojenec, jsem tvůj nepřítel,
chceš mít mě, nemůžeš mít, co bys chtěl.

Jsem tvá síla, jsem tvé nic,
mé divoké myšlenky jsou bez hranic.

Jsem tvé světlo, jsem temná temnota,
ráda si vezmu kus tvého života
s sebou asi do pekla.

Jsem tvá nemoc, jsem tvé zdraví,
kdy zase přijdu nikdo neví.

Jsem pevná zem pod tělem tvým,
kdy se začneš propadat vůbec netuším.

Jsem tvé sucho, jsem tvá voda,
nikdy si neřeknu, že by mě pro tebe byla škoda.

Jsem tvá černá, jsem tvá bílá,
z nás dvou sálá síla.

Jsem tvá mysl, jsem tvé tělo,
které by to moje strašně moc chtělo.

Najednou se probudím a řeknu si:
proč jen, proč sen.
Autor Veronika Soumarová, 20.07.2004
Přečteno 1029x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí