Nový čas

Nový čas

Anotace: pro nás

Miluješ mě a jsem ti konečně oporou,
Už nedokážu být jako dřív potvorou,
Radostí se nám oběma sklí oči štěstím,
Krásnou budoucnost nám tímto věstím,

S první sněhovou vločkou jsi mi rty hřál,
Aby ten okamžik neskončil tajně sis přál,
Líbal jsi mne po dobu stráveného času,
Za večerního rytmu větru a hvězdného jasu,

Z vyřčení okrasných snových vět,
Teď bych roztála i z ker všechen led,
Vykouzlila bych na vločkách zimní květy,
Našla bych správnou cestu mezi světy…
Autor Gamy, 03.11.2006
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc Ti to přeju, čas zamilování je krásný, a když přeroste v lásku, jo, to je paráda :-)

03.11.2006 08:59:00 | Levandule

...no,vykouzlit na vločkách zimní květy ...
...to je prostě paráda !!! ...
...:) ...

03.11.2006 08:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí