O nás

O nás

Anotace: pár krátkých básniček ;) spíše by se hodily jako smsky...

Když měsíc upadá do spánku,
Tak já v hlavě myšlenku
Jen jednu mam.

Ta myšlenka
Jen tobě patři.
jen o tobě
chci si nechat zdát.
Jen s tebou bude se mi
Krásně usínat.
----------------------------------------------------
Čas k půlnoci se blíží,
Již spánek vábí nás.
Do jeho tajemného světa,
Kde uvidím tě zas.

Tak dobrou noc ti přeji
sny krásné a dlouhé.
A nezapomeň na mne,
Až zavřeš vička pouhé
----------------------------------------------------
Až brzy z mých úst uslyšíš:
„miluji tě“ ,
tak věz,
že to zrovna mé srdce promluvilo.
Že to nebyl jen van mých slov,
Ale že to byl čistý srdce hlas.
----------------------------------------------------
Ve vzájemném objetí
Svá těla si zahříváme
Však zbytečné to jest
Když srdce na to stačí

Pohupujeme se v rytmu lásky
Která z nás vyzařuje
Prosím o její dlouhé trvání
A žádné strasti na její cestě…
Autor LuciAngel, 04.11.2006
Přečteno 771x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak dobrou noc ti přeji
sny krásné a dlouhé.
A nezapomeň na mne,
Až zavřeš vička pouhé

Myslím že víčka pouhá, ale tím bych ti zkazil rým, ty si s tím poradíš, pokud to budeš chtít spravit

04.11.2006 16:48:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí