Sním

Sním

Anotace: ****

Sním o tobě a o tvé duši,
sním o tom, co ti nejvíce sluší.
Sním o tom, jak tě něžně líbám na tvé uši.
Sním o tobě a o tvých nádherných rudých rtech,
sním o tobě, sním v každých snech.
Sním o tobě, sním v každých dnech..
Sním o tobě a o tvých něžných pažích,
sním o tobě a o tom, jak mne svým polibkem na kolena srážíš.
Sním o tvém krásném bříšku,
sním o nás dvou, nikdy jsme se nehádali, nedostali do křížku.
Sním o tvých ňadrech a jak hladila jsi mne po hrudi,
sním o polibcích, ať ti ho dám kdy a kam, nikdy ti nevadí.
Sním o tvých očích a o jejich modři,
sním o naší lásce, byli jsme v ní utopeni jak v moři.
Sním o našich něžných hrách.
Sním o tvých skvělých stehýnkách,
sním a pátrám ve vzpomínkách.
Ale už vážně jen sním.
Proč utekla jsi mi za jiným…..?
Autor Dindane, 04.11.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé to je nádherný!!! Zaslouží si to slzičku:)

04.11.2006 15:21:00 | Májina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí