Chtěl bych ti říct

Chtěl bych ti říct

Anotace: je to prakticky stále o tom samém,poznáte až budete číst.Jen jsem si tak hrál a zkoušel,ale docela se mi to líbí,tak sem to nesmazal:)

Chtěl bych ti říct,
jak moc tě miluji.
Chtěl bych ti říct,
jak moc za tebe Bohu děkuji.
Chtěl bych ti říct,
jak rád bych tě pohladil.
Chtěl bych ti říct,
že přírůstek by mi nevadil.
Chtěl bych ti říct,
jak rád bych tě vídal.
Chtěl bych ti říct,
jak rád bych tě líbal.
Chtěl bych ti říct,
jak rád hladil bych tvou šíji.
Chtěl bych ti říct,
že proto aby ses mi líbila,vůbec alkohol nepiji.
Chtěl bych ti říct,
jak moc ti to sluší.
Chtěl bych ti říct,
jak rád políbil bych tvé uši.
Chtěl bych ti říct,
jak rád hladil bych tvá ňadra.
Chtěl bych ti říct,
na rukou bych tě nosil.Kdyby na tvé noze byla sádra.
Chtěl bych ti říct,
jak rád líbal bych tvá ústa.
Chtěl bych ti říct,
že Země by bez tebe byla pustá.
To vše bych chtěl,ale nepovím.
Protože se bojím,tak se tvou reakci nedovím.
Autor Dindane, 04.11.2006
Přečteno 764x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

možno by to bola reakcia, ktorá by ti vyhovovala, skús to

04.11.2006 12:17:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí