Prosba v mých očích

Prosba v mých očích

Anotace: ....nevyslyšená

Přestaň se ptát
jestli už Slunce zašlo za obzor
Už nechtěj mne znát
Nechtěj se milovat
já nemůžu lhát
tiše tu stát
čekat až chytneš mne za ruce
a vytáhneš ze tmy
dny budou krásný
a zítřky světlý

Musím Tě umlčet
Slova jsou zbytečný a jejich moc
zbytečně trápí, zbytečně bolí
nemůžu zakřičet
co je jen tma a co skutečná noc?!
co je a co není společný?!

Řekni všem nahlas, jak pro Tebe jsem báječná
Řekni všema nahlas, že jsem skutečná!!
Řekni všem nahlas, proč už dlouho nemluvíme pravdu..

...mlčíš, já pláču, štěstí se vzdaluje na milion yardů

nářek je tišší a tišší, jsem prázdná a jen pro Tebe..
...usínám
Autor Fertility, 04.11.2006
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí