malá, hloupá

malá, hloupá

Anotace: nepoučená

Vyznání si schovej na pozítří
Snad přijde někdo, kdo neřekne Ti ,,nezájem"
Čas běží ba skoro letí
Ale nezkoušej to napotřetí
Bude Vás to bolet navzájem

Už nekřič svoje city
A už vůbec ne jemu do tváře!!
Chlácholí Tě, že Tvý slova má už dávno vrytý
Ale přesto říká, že sdílet je prostě nemůže

Dlouho, předlouho jsi pro něj krvácela
bude-li chtít, ránu bys otevřela zas!
jemu jasný, že lžeš, kdyby ses nevracela
se zbraní v ruce, se přece zapomíná snáz!

Jeho hlas ve spáních Tě pálí
Jizva na ruce, jako němá výčitka
Všechny dny s ním, ty se Ti snad jenom zdály?!
Bolely...přesto srdce z těla nevysály
Autor Fertility, 04.11.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí