Touha umřít...

Touha umřít...

Anotace: Když nevíš co chceš, nejlepší způsobe je asi ublížit...Aspon tak to někteří dělají

Smrt je ten největší únik,
a lásky část nebo jen průnik?
Všechny ty věci, co řekls,
jakoby na samé dno klesl.
Teď bolí mě tam uvnitř, srdce
zvedl ses k odchodu, ale moc prudce.
Zůstalo jen tiché a dlouhé objetí
radši bych mávala před tebou závětí.
Aby přečetl sis všechny ty věci
a přestal mít ty bezcitný keci.
Autor ni_ki, 04.11.2006
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Clarissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí