Miluji anděla

Miluji anděla

Anotace: ***

Miluji, když se na mne směješ,
miluji, když mne svou láskou hřeješ.
Miluji, když se mne něžně dotýkáš,
miluji, když se přede mnou převlíkáš.
Miluji tvé pěkné uši,
miluji, když máš černé prádýlko.Tolik ti sluší.
Miluji tvá očka,
miluji tě celou. Jsi kočka!
Miluji tvou hebkou kůži,
miluji, jak jsi šťastná, když donesl jsem ti růži.
Miluji tvou chůzi,
kdo se za tebou otočí, ať bojí se mé hrůzy.
Miluji tvou pusu něžnou,
buď mou láskou věčnou.
Když tě mám, miluji celý svět,
chtěl bych tvé tělo zkoumat podrobně jako zvěd.
Miluji jarní vůně,
nemám rád, když nejsem s tebou, že jsem stůně.
Miluji tvé řasy krásné,
miluješ, když já ti píši básně.
Miluji každou chvíli s tebou,
když jsem bez tebe, do očí slzy mi lezou.
Miluji, když vymýšlíš mi přezdívku,
najradši mám, když říkáš mi medvídku.
Miluji jen tebe,
Jsi anděl, který přišel za mnou z nebe.
Autor Dindane, 05.11.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí