Proč......?!

Proč......?!

Anotace: ****

Proč jsi tak smutná
a proč pláčeš?
Proč nejsi šťastná
a proč radostí neskáčeš?
Proč slzy,
proč slzy z tvých očí?
Proč brzy,
proč brzy se život stočí?
Proč sedíš na posteli a pláčeš do dlaní,
proč,kvůli jednomu líbání?
Já vím,neměl jsem políbit ji,
ale ty sama víš,jak to se mnou je,když se napiji.
Proč se to stalo,
kdyby se to tak navrátit dalo.
Proč políbil jsem ji,
proč jsem snadný cíl,když se napiji.
Proč se to stalo.
Proč?Smazat by se to nedalo?
Proč nechceš mou omluvu přijmout?
Proč,nelze to špatné vyjmout?
Proč,proč musím prosit a klečet?
Proč,proč ty nepřestáváš brečet?
Autor Dindane, 05.11.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí