Odloučení

Odloučení

Anotace: Tahle básnička je moc smutná ale se šťastným koncem. Je o dlouhém čekání na lásku.

Stříbrné oko je nocí strážce,
Zlatý koráb mi tě hlídá když je den,
Já hledím na tebe neubráním se lásce,
Stále i ve spánku na tebe myslím jen.

Smrt bere jistě životy jako ty mi bereš dech,
Když spatřím tebe ve svých snech,
Srdce bije na poplach,
Že mi tě někdo vezme mám stále strach.

Něco mě od tebe unáší,
Smyslné rty pohrávají si spolu,
Duše má se k nebesům povznáší,
Smrt přichází si pro mne zůstaň! Nemůžeme být spolu.

Na věčnosti na tebe čekám,
Miluji tě budeme zase spolu,
Přicházíš však brzy toho se lekám,
Ne nedělej to musíš zpátky dolů.

Budu tě stále milovat ty však musíš žít,
Je těžké tě o tom přesvědčit?
Vrátíš se mi ale ne hned,
Vždyť je přece krásný náš svět.

Čekal dlouho u brány a hleděl na ní zvýše,
Jednou Michael roztáhl křídla a slétl pro jeho lásku,
Snášel se v celé své kráse a pýše,
Uchopil ji pevně a donesl mu vysněnou krásku.

Čekal na ní mnoho dní,
Teď už ale budou navždy spolu,
Ona bude nevždy sním a on s ní,
Láska pokvete v ráji již nevrátí se na zem znovu.
Autor Prousan77, 05.11.2006
Přečteno 868x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pájo, je to moc hezký, ani bych to do tebe neřekla:op a to neber ve zlým, ještě tě moc neznám.... ale abys věděl, vím o kom to je, Pájo, pájo, pájo................:-D

07.11.2006 21:05:00 | Dilla

ehm...nemám slov...psala jsem před chvilkou, že se těším na novinku...mno a ona přišla tak rychle;)...no a je opravdu nádherná...jsem se i na moment zasnila a ocitla se v úplně jiném příběhu...příběhu lásky...;)..moc, moc jsem nadšená šťastným koncem...;)
pa

05.11.2006 13:39:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí