Chci být navždy s tebou

Chci být navždy s tebou

Anotace: naděje=vidina společneho Silvestra s tebou, kamaradka=člověk ktrý se na mě teď vykašlal a já jsem kvůli ni poslala do háje kluka kterého jsem milovala a pořád miluju už chci být jenom s nim

Dostala jsem naději
a upínám se ni.
Budu mlčet raději,
ať nepřijdu o ní.
Byla jsem hloupá,
já to vím.
Je na slovo skoupá,
už se s ní ani nebavím.
Kamarádka, pro kterou jsem tě opustila,
mi jakoby parohy nasadila.
Teď už jsem rozhodnuta být s tebou,
doufám, že naše cesty společným směrem vedou.
Autor Kopretinka, 05.11.2006
Přečteno 799x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí