Padám

Padám

Anotace: Rozchody bolí...

Podal jsi mi ruku
a chtěl jsi letět,
neměli jsme, ale křídla
to jsi mohl vědět...

Já tvrdě dopadla na zem,
ale to je jedno čert to vem!
Přece dokážu znovu vstát...
měls mě vůbec někdy rád???
Autor Kariš, 05.11.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí