Bez tebe by to nešlo

Bez tebe by to nešlo

Anotace: *hodina češtiny:)..opět jsem se nudil a tak místo toho abych si psal do sešitu látku tak jsem psal báseň:)*

Nemůžu spát,
aniž bych o tobě nesnil.
Chtěl bych ti polibek dát,
poté šťastnější bych byl.
Nemohl bych žít,
kdybych tě nemiloval.
Chci s tebou na věky být.
Štěstí,že zrovna do tebe jsem se zamiloval.
Ještě více šťastný jsem,
že ty miluješ mne taky.
S tebou je i větrá noc nádherný den.
Když mě líbáš,rudnou mraky,
moc rád držím tě v náručí.
Nevěřil jsem,
že mi mé srdce miluj poručí.
Teď ovšem šťasten jsem,
že tebe jsem potkal.
To je snad zázrak.
Miluji tě jsem před tebou vykoktal,
ty jsi však nepodala ani náznak.
Ale to jen chvíli,
po minutě řekla jsi:,,Já tebe též.“
Cítil jsem jak naše city sílí,
ty má největší láska jseš.
Autor Dindane, 06.11.2006
Přečteno 778x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí