Vzpominky

Vzpominky

Anotace: tohle dal nejde

Proč ten hřích stále trvá,
nechtěla jsem to takhle,
ale občas se to stává,
a já nemůžu dýchat stále.
Je to pryč si říkám,
ale pořád tě ve snu vídám,
na každém kroku tě slýchám,
chtěla bych za tebe i dýchat.
Ale probouzím se a jsi jinde,
semnou ne snad s jinou někde,
jsem sama a stesk mě svírá,
jsi můj stín tak proč sním.
Jsem to stále já co jsi ji sliboval
společnou cestu a spoustu slibů,
jenže zahodil jsi vše,
pro co jsme se modlili k bohům.
Přestal jsi bojovat a zapoměl,
nechal jsi to na mě,
všechno jsem obětovala kvůli tobě,
a teď pláči a jsem na dně.
Nenávidět je lehčí než milovat
moýná proto jsi to udělal,
snažil jsi si to zlehčovat,
nechci aby jsi mě litoval.
Autor Héďa2, 06.11.2006
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí