Nezapomí na se

Nezapomí na se

Anotace: nechtej te to poznat

Jejich lásku si neprali
byli odsouzeni jako štvanci
odhodláni se vzepřít
ale nikdo jim nedal šanci

Možná ta by je zachránila
před osudem který nechtěli
jenom naděje je podržela
dlouho se za ruce drželi

Pak přišla osudná chvíle
rozloučeni na dobu neurčitou
nedokázali to,skončilo to
každý šel svou cestou

Jsou od sebe tak dlouho
nebyli pochopeni
nezapomněli jeden na druhého
přesto usínají v jiné posteli

Když padá hvězda přejí si
aby znovu spolu byli
ale už se nechovávali
aby každý ukázal si.
Autor Héďa2, 06.11.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí