Rolnička

Rolnička

Anotace: pro mou nej nej nej nej kamarádku a pro nej nej nej človíčka na světě, "ty chápeš a rozumíš, bolest sdílíš..." nejde ani tak o formu jako o odsah takže mi to prosím promiňte...tentokrát!

Tak, jako oheň pálí..
Tak jako vločka mrazí...
tak cítí se moje srdce...
Cítí, že něco mu schází.

Snad druhá půlka, rolnička rozbitá...
vypálené znamení na zápěstí.
Říkáš " není zač..."
komu se tohle poštěstí?

Třeba se paní touha, nad Tvou postelí smála...
Moje slečna láska, tiše lkala.
Sříravý plamen rolničku tráví...
slzy tečou mi po tvářích.

"Nikdy víc" vzpomínky z hlavy slza odplaví
Ty bys chtěl víc...?
Na krku Tvém, houpe se rolnička...
Mé znamení...
Byla tak maličká, teď půlka jí schází.

Rolničko, srdce mé...?
Kde jsem tě nechala?
Kde jsou ty oči zelené, jež jsem milovala?
Rolničko odpusť mi...
stále mám ho ráda.
Rolničko odpusť mi...
že jsem mu Tebe-své srdce zanechala
Autor Gwladus, 06.11.2006
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nádherná rolnička...myslíš, že ještě cinká;)...snad na poplach?...snad pro štěstí?...
moc pěkná básnička...povedla se a zanechala teplo u srdce;)
tvoje liz

06.11.2006 20:19:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí