Boj

Boj

Anotace: láska je jako válka, smutné je, že nezáleží na výsledku bitvy, protože i tak má mnoho obětí.

Přestaň snít, je konec.
Přestaň snít, pohádku zkončil zvon.
Přestaň plakat...
Přestaň křičet...
Přestaň řezat si žíly...
Je konec, a pohřební zvoní zvon.

Začni žít, je to začátek.
Začni žít, hodiny tikají
Začni se smát...
Začni se usmívat...
Začni léčit si rány...
Začni žít, budík už zvoní.

Ukaž co umíš, na osud nevěříš
Ukaž co umíš, začni se bít!
Ukaž co umíš, odho´d bolest a začni žít!
Ukaž co skrývají tvé oči...
Ukaž Světu svou tvář...
aby každý věděl, že se nevzdáváš!
Autor Gwladus, 06.11.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nadherny...

06.11.2006 20:47:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí