Jsme spolu

Jsme spolu

Anotace: Je krásné milovat.

Jdeme spolu,
do nekonečna,
kde naše osudy splynou s hvězdami.
Jdeme spolu,
jak sluníčka sedmitečná,
která se vznáší nad námi.

Slunce se kloní našim citům
a vůně luk se prolíná vzduchem,
jsi má jediná a já jsem tvůj
a každý Tvůj dotyk je pro mě vzruchem.
Svět se zaobluje v horizontu
jak Tvé boky v chůzi laně,
Tvé rty chutnají jako z dortu
a Tvé objetí je dotek ráje.

Jsme spolu,
jen vítr přináší nám květy,
které voní jarem.
Jsme spolu
a v ruku v ruce,
procházíme rájem.
Autor Ďábel sám, 06.11.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jaro, to je ještě daleko, ale taková láska, udělá jaro třebas aj na Vánoce :)

15.11.2006 20:51:00 | NikitaNikaT.

...jaro...už aby bylo... :-))

07.11.2006 20:34:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí