Mám Tě pevně v srdci

Mám Tě pevně v srdci

Anotace: Láska není dána věkěm, nelze říci, kdy a kdo ji může cítit.Je v našich srdcích a přichází, kdy se jí zachce...

Tyrkys, při pohledu do Tvých očí,
rubín ve rtech skryt,
úžas, kam Tvé nohy vkročí,
vážnost a půvab v duši vryt.
Jemné vlnky a těla ohyby,
narůžovělá lesknoucí se líčka,
ladné a vzrušující pohyby,
dlouhé pevné řasy a lehká víčka.
Úsměv, co těší a hřeje na duši,
horké polibky, co nenechaj mě spát,
doteky rtů, co srdce rozbuší,
vlasy plny kadeří, s nimiž chci si hrát.
Ňadra s chutí mandle a ořechů,
plné a štíhlé jsou Tvé boky,
Tvá krása nenechá mě v klidu,
na tvou lásku čekal jsem dny, měsíce i roky...
Vryta jsi v mém srdci,
nahá vílko rajských iluzí,
sen či božská realita?
Hádej má lásko přeci...
Miluji Tě a mým snem a přáním je navždy býti s Tebou...
Autor Bojador, 06.11.2006
Přečteno 917x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí