CHCI A MÁM, UŽ ANO

CHCI A MÁM, UŽ ANO

Anotace: Tahle básnička je výjimkou, není smutná

mám se tak krásně
mám chuť skládat básně

mám chuť tančit v dešťi
koupat se v té sladké slasti

mám chuť zpívat
mám chuť i nepřítele líbat

mám chuť se svlékat
bez křídel nad slunce létat

chytat hvězdy do dlaní
milovat se ze spaní
přát si přání, které se mi nesplní

mám chuť utíkat pryč
mám chuť ti říct, třeba mě znič

mám chuť o ráji snít
už nevadí mi v pekle žít

mám chuť utrhnout růži
chci ze sebe servat falešnou kůži

nemám žádné tajemství
nechci tvoje království

chci slyšet dětský smích
chci hřešit a žít

chci hořet jako plamen
být žhavá jako kámen
dokud se mnou nebude amen

chci být led, který rozpouští se v pamenech

chci být kapka vody
chci být vrchol hory
chci být poslední a jediná
nevinná a upřímná

chci mít tebe
chci mít vás
chci zažít teplo
chci poznat mráz

chci mít v sobě všechno
chci život a světlo

zamčené v srdci, aby mi nic neuteklo

mám
Autor Veronika Soumarová, 20.07.2004
Přečteno 1146x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí