Navěky

Navěky

Anotace: *

Miluji tě a to navždy,
lásko,tebe musí mít rád každý.
Jsi zkrátka skvělá,
vidíš co se mnou tvá láska dělá?
Pamatuješ?ukázala jsi kolínko a pak kukadla,
v tu chvíli spodní čelist mi upadla.
Zůstal jsem stát a jen zíral,
tvou krásu jsem v tu chvíli vnímal.
Již je to rok,máme výročí,
nečekal jsem,že tě tolik má láska zaskočí.
Nejprve měla si strach a docela jsi se bála,
teď již bez problémů.chci abys mi po boku navždy stála.
Víš,bez tebe to by tu snad ani nešlo,
jak moc tě miluji,by se ani do Atlantiku nevešlo.
Miluji tě a nevím co více ti říci,
tak rád tě sleduji když jsi spící.
Moc rád tě hladím,když vedle mne ležíš.
Jak hrozně tě miluji to snad ani nevíš.
Jak tě mám u sebe,hned mi je lépe,
budu tě stále milovat,i když budeme již v létech.
Autor Dindane, 06.11.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí