Nevinná

Nevinná

Anotace: asi docela rozhazené...

Srdce plné síly snaží se vyvmanit z okovů citů
Bolest raního spánku rovná se síle břitů

Hlubina něžnosti utápí zlost
pro další jsem nezvaný host

Zlom se ty bezcitná bestie
láska tvé srdce zakryje

evangelium znovuzrození protíná nebe
ohořelé city proudí ven z tebe

Vzácnější než lidský smích
Silnější však další hřích

stromořadí utichlých nočních vánků
nahlédni do duše cukrářských stánků
Autor Sebastian_13, 06.11.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí