Nevnímajíc

Nevnímajíc

Anotace: jen tak light...

Nevnímám předsudky,
Které v hlavě slyším vzlykat,

Nevnímám bolest,
Za kterou musela jsem pykat,

Nevnímám okolí,
Které brání vrátit se zpět,

Nevnímám minulost,
Ve které bych vrátila pár let,

Nevnímám zimu,
Ve které zmrzla tvoje tvář,

Nevnímám rozsudky,
Jen se miláčku prosím snaž…
Autor Gamy, 06.11.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí