Vzdálené sny

Vzdálené sny

Anotace: Tohle není TOTAL RECALL, ale tzv. pohádka, která se může i nemusí splnit.

VZDÁLENÉ SNY

"Zdává se mi takový krásný sen
o princi, co přijede si pro mě jen
a zrána mlhavá vzpomínka na sen vymizí.
A jakmile skončí další smutný den,
objeví se mi chlapec v mozku unaven,
co mi zdálky svou lásku nabízí".

"Vedeme spolu takovou tichou řeč,
v hlavě mě svírá těžká křeč
a mezitím mezi náma dochází k jiskření.
Jenže nás dělí od sebe neviditelná pevná věž,
spousta mil, která nerozetne žádný meč
a oba se cítíme v jakémsi sevření".

Pomůže jim jen telefon anebo internet.
Jak malý se nám může zdát ten náš svět,
v němž lhostejnost a slepá víra vítězí.
Vzájemné adresy vyřeší jejich problémy a to hned.
Jak se sejdou, rozevře se lásky květ,
jinej lásku získá penězi.

"Je tohle skutečnost nebo jenom krásný sen?"
"Vždyť cítíme se, dotýkáme se sebe, každý z nás dvou je
spokojen".

PS autor: můj případ je však opakem

Věnováno Monice Hermanové a jiným, které okouzlení zkazilo náladu nebo touhu pro někoho žít, alespoň na čas.
Autor jehlaspichlas, 07.11.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí