již tě nechci vidět

již tě nechci vidět

Anotace: ***

Celé srdce jsem ti daroval,
já jsem tě hrozně miloval.
Ty ne,když jsi tohle dovedla,
proč jsi mě vůbec podvedla?
Celé srdce a k tomu všechen čas,
těšil jsem se až uvidím tě zas.
Čím jsem si to zasloužil?
Vždyť já si s jinou neužil.
Bral bych kdyby to bylo po prvý a schválnost,
ale on u tebe byl každou noc host.
Nechápu proč,já ti věrný byl,
copak já ti nějakou bolest způsobil?
Mé srdce rozlámané,mohu hodit do koše,
proč jsi to udělala?Pro chvíli rozkoše?
Já líbal jsem tě a v náručí nosil,
Bohu jsem kolikrát o tvou věrnost prosil.
Ale vidím,že přání mi nesplnil,
blahem a štěstím mě nenaplnil.
Musím se ale stále ptát,
proč se tohle muselo stát.
Podle mě bylo to zbytečný,
tohle byl tvůj podvod konečný.
Již nemůžu ti další snášet,
a stále city do našeho vztahu vnášet.
Kolikrát jsem ti to prominul,ale taky jsem tě varoval.
Že již nechci,aby se s tebou nějakej pároval.
Teď už mě to vážně bolí moc.
Říkám zkrátka dost,
nejde ti odpouštět a vědět,že mě podvádíš.
Myslím,že ty už si jen sexem nudu zaháníš.
Já blbec dal na tvé sliby,
teď vidím jaké dopustil jsem se chyby.
Nejspíš ti na mě nezáleží,jinak by jsi nepodvedla.
Kdybys jak já milovala,ani bys to nedovedla.
I když nerad,musím tě opustit,
musím tě ze srdce a hlavy vypustit.
Říkám ti,že již nejsi moje,
sbal si věci svoje.
A prosím tě zmiz,
už tě nechci vidět víc.
Za bolest,kterou jsi mi způsobila,
za srdce,které jsi mi rozlomila.
Prosím nechci tě už vidět,
jak jsi ze mě udělala vola,bych se musel stydět.
Autor Dindane, 07.11.2006
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, smutná kolik bolesti způsobeno i věděno jen přeci jednou stačilo pak opuštěno

07.11.2006 19:24:00 | petrželka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí