Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: Stavím svépomocí, ale to neznamená že bych si nevzpoměl a rád bych si v poklidu tu kávičku s tebou dal.

Maltu já mám lásko všude,
také ruce bolejí,
o zádíčkách ni nemluvě,
tak jsem celý zmožený.

Nemění to nic na věci,
že já na tě vzpomínám,
že chci hladit tvojí duši,
s láskou co ti do slov dám.

I když jsi mi nyní v dáli,
políbení posílám,
rád pozval bych tě na šálek kávy,
který nyní si já dám.

U něj vnímám tvoje oči,
úsměv i tvé půvaby,
hned je ten svět mnohem hezčí,
ta tvá ústa líbal bych.

Hladím v duchu tváře-vlásky,
tvé ruce beru do dlaní,
je příjemný ten dotek jemný,
i pocit že tu chvíli se mnou jsi.
Autor bobi bobie, 08.11.2006
Přečteno 951x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bobi-věřím,že až večer přijdeš ze stavby domu zmožený,
tak přivítá tě políbení a též masáž z rukou tvé ženy.

Ať se daří... :-))

13.11.2006 15:34:00 | Roko

Když i při stavbě nezapomínáš na svou lásku, je to prima :-)

08.11.2006 11:03:00 | Levandule

jééé to je jemňoučký, hezký od srdíčka!

08.11.2006 09:59:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí