Sbohem

Sbohem

Anotace: Je čas se rozloučit!!!Sbohem Radku...

Je čas říct ti sbohem, rozloučit se
ty si mi ublížilil, musím se tě vzdát.
Třeba se najde někdo jiný, kdo mě bude mít rád.

Někdo, kdo mě bude věrně milovat
a ne jenom marně slibovat...
Ublížil jsi mi a dostal si mě na dno
odtud je tězká cesta zpět, není radno.

Sama jsem na všechno zůstala
a jen samotu a bolest poznala.
Tak proč sis se mnou vůbec začínal?
A tuhle bolestivou kapitolu načínal?

Hořké konce prožívám
a před problémy očí zavírám!
Bojím se zítřků, které na mě čekají
a ani na chvilku mi pokoj nedají...RADKU!!!
Autor Kariš, 08.11.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí