Tvé dlouhé vlasy

Tvé dlouhé vlasy

Anotace: ..........

Tvé dlouhé vlasy –
Můj symbol spásy –
Jsi anděl krásy –
Ty víš to asi…

Jsi vášně plný,
Nádherný a odhodlaný
Nevzdát se životem boj –
You are my favourite boy….

Jsi sen, ten, který často snívám,
Když se začne ve mně stmívat…

Jsi sen, který miluji,
Teď víc než žít toužím snívat….

Častěji a častěji,
Vzpomenout si na Tebe –
Hned se vášní zachvěji!

Dlouhé vlasy – ortel můj a kříž –
Jak vášnivě Tě sleduji – velmi dobře víš….

Jsem blázen do Tvé krásy, prostoty,
Symbolem mého žití jsi jen Ty!

Jsi prvním snem i mým snem posledním,
Jsi láskou mou –
Snad Ti nezevšedním,
Když obejmu Tě aurou svou
A platonickou touhou,
Jak víš – navždy láskou mou
Jsi – sním o Tobě chvíli dlouhou…
Pár měsíců či let či desetiletí
Tak náhle kolem nás dvou přeletí…

A vášeň k dlouhým vlasům Tvým
Tu ani oheň nespolyká
A jsem to já ta dívka láskou němá
Co kvůli Tobě často vzlyká
Vzdychá
Nemá cenu žít
Bez Tebe a sama jít
Tím životem co neskutečně
Utíká
Chci Tebe…. věčně
Autor Ammazonic, 08.11.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí