Jsi pro mě vším

Jsi pro mě vším

Anotace: Miluju ho a byla bych pto něho schopna udělat vechno jenom už ci být konečně s nim

Dívat se ti do tváře?
Snad mi to nikdo nezakáže.
Jsi kouzelný a ty to víš,
ze zlého snu mě probudíš.
Tvůj hlas je překrásný,
můj cit ti musí být jasný.
Zlatíčko, cítíš to samé?
Myslíš, že do kupy se dáme?
Toužím po tvém objetí,
proč jsem ve tvém zajetí?
Ty jsi ten na koho myslím stále,
bez tebe už nemám chuť žít dále!
Autor Kopretinka, 08.11.2006
Přečteno 812x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí