Vytržená z kontextu

Vytržená z kontextu

Anotace: Zas jedna vzpomínka na dávnou noc

líbezné zvuky, omámení
tajemné krůčky, co víří prach
šíje zježená,
když dotkl ses mojich zad

tak jako pokaždé,
vpil ses zas do mých rtů
vlasy smi pohladil,
než vkradl ses do mých snů.

výraz vrýty
do tváře zkoroušené
a pramen padajících vlasů

pár vět co nepatří do textu
nesmysly co šeptáš ze spaní
spánek podobný pexesu
a pláč coby nejmocnější zbraní
Autor black_and_red, 08.11.2006
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá..:)

08.11.2006 22:26:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí